Tervetuloa Boemin sivuille 🌸

Minä olen Aleksandra, pienen Boem-tilausleipomon perustaja Tampereelta.

Valmistan kaikki kakkuni ja leivokseni käsityönä gluteenittomista ja laktoosittomista raaka-aineista. Ihanat yksilöidyt kakut syntyvät asiakkaan toiveita kuunnellen. 

Koulutukseltani olen ravintolakokki ja sitä olen tehnyt työkseni muutamia vuosia ihanassa fine dining -ravintolassa jossa sain paljon oppeja ja mukavia työkavereita. Jäätyäni äitiyslomalle kiinnostus kakkuja kohtaan kasvoi. Useamman vuoden harjoittelin lähinnä tekemällä kakkuja omalle perheelleni, lähisuvulle, ja muutamille tutuille.

Pitkän harkinnan jälkeen päätin perustaa kotileipomon omaan pikku keittiööni. Ihanien asiakkaiden ansiota yritystoimintani kasvoi sen verran että oman keittiöni tilat eivät enää riittäneet joten rakensimme mieheni kanssa meidän isoon lämminvarastoon paremmat työtilat yritystoimintaani varten. 

Gluteenittomien tuotteiden valmistamiseen erikoistuin omassa perheessäni olevien gluteeniherkkyyksien vuoksi. Työtilassani ei siis käsitellä gluteenillisia raaka-aineita lainkaan, eikä tuotteissani myöskään käytetä gluteenitonta vehnätärkkelystä.


Minulle gluteenittomuudessa on tärkeää se, että tuotteet maistuvat yhtä hyvälle tai paremmalle kuin gluteenilliset tuotteet, jolloin koko tarjoilu voi olla juhlissa ja tilaisuuksissa sama kaikille osallistujille. 

On ollut ilo toteuttaa toinen toistaan mielenkiintoisempia kakkuja ja leivonnaisia.
Odotan innolla kaikenlaisia tulevia projekteja.

Ota siis rohkeasti yhteyttä! 🌸

Seuraa Boem bakesia sosiaalisessa mediassa

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeitä käytetään parantamaan sivuston käyttökokemusta.

English